Het lijkt zo simpel.

Websites

Een website … het lijkt zo simpel. Een paar pagina’s, beetje kunnen klikken hier en daar op een link en voila!

Toch komt er wel iets meer kijken bij het realiseren van een website. Zo is het van belang na te denken over het uiterlijk van de website. Moet de website lijken op de huidige huisstijl of is dit het juiste moment om de website te maken op basis van een andere stijl en gaat u de huisstijl aanpassen aan de website aangezien die zo mooi is geworden ? Het kan allemaal.

Ik ben zelf geen grafisch vormgever. Ik maak grotendeels gebruik van bestaande templates die ik dan vervolgens aanpas naar de huisstijl van uw bedrijf. Dit kunnen soms gratis templates zijn als die voldoen en soms zullen dat betaalde templates zijn. Dit alles afhankelijk van uw wens, voorkeuren zoals u uw website er graag uit wilt laten zien.

En dan heb je ook nog de inhoud van de website zelf. Wat ga je vertellen, uitleggen, tentoonstellen, verkopen etc. Te weinig vertellen is niet goed, maar bezoekers overstelpen met grote lappen tekst is ook al niet bevorderlijk. Ik zal u helpen met het vinden van de juiste balans hierin.

In het kort over mij

Mijn naam is Ivar Snel, woon in Zuidhorn, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Al meer dan 10 jaar realiseer ik websites en webshops voor het MKB. Ik ben een liefhebber van het framework MODX en WordPress waar ik mijn projecten in realiseer.