Centen moeten rollen.

Webshops

Ik realiseer naast websites ook webshops.

Dit kan een eenvoudige webshop zijn of een grotere webshop met veel producten. Afhankelijk van uw wensen maak ik de shop in MODX middels SimpleCart (dit wordt in 2017 Commerce) of in WordPress middels WooCommerce. De keuze is tussen deze shops zal afhangen welke functionaliteit u wenst voor uw shop.

In beide shops zijn diverse betaalmogelijkheden beschikbaar zoals PayPal, iDeal of creditcard. U kunt uw klanten dus een gevarieerd aanbod in betaalmogelijkheden bieden. Ik zal samen met u voor de juiste implementatie zorgen.

Heeft u een bestaande webshop en bent u niet tevreden, dan kan ik er voor zorgen dat uw webshop naadloos wordt overgezet naar één van mijn webshops. Ook als u geen webshop wilt afnemen bij me en wel ondersteuning van me wenst sta ik tot uw beschikking. Ik heb diverse strippenkaarten waar u dan gebruik van kunt maken.

Bent u geïnteresseerd of wilt gewoon wat informatie over de mogelijkheden die ik u kan bieden dan kunt u altijd vrijblijvend advies aan me vragen. Neemt u contact op middels mijn contactformulier.