Sleutelen en onderhouden.

Onderhoud

Stel: u heeft een website, maar niet de tijd of kennis om deze bij te houden. Dan kan ik u helpen! Ik kan voor u de door u gewenste wijzigingen doorvoeren in uw website zodat u zich kan focussen op de voor u belangrijkere zaken. Dat kunnen tekstuele aanpassingen in uw website zijn of het aanpassen van afbeeldingen. Als u een webshop heeft kan ik voor u producten toevoegen of wijzigen.

Ook als u andere dingen wilt gaan doen voor wat betreft de website waar u simpelweg niet aan toe komt zoals het maken van een backup.

Kortom: ik ben eigenlijk een manusje van alles !

Voor geïnteresseerden die vaker hier gebruik van willen maken heb ik strippenkaarten in mijn assortiment. Daarmee koopt u van tevoren aantal uren in die u kunt inzetten als u een klus voor me hebt. De strippenkaarten zijn er in meerdere varianten. Klik hier voor meer informatie over mijn strippenkaarten.

In het kort over mij

Mijn naam is Ivar Snel, woon in Zuidhorn, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Al meer dan 10 jaar realiseer ik websites en webshops voor het MKB. Ik ben een liefhebber van het framework MODX en WordPress waar ik mijn projecten in realiseer.